Ben Bu Cihana Sığmazam Canlı İzle


ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izleme linkine içeriğimizden ulaşabilirsiniz. Ben Bu Cihana Sığmazam dizinin konusu nedir ve oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hangi gün yayınlanıyor?


 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izleme linkine içeriğimizden ulaşabilirsiniz. Güzel Adamlar Medya imzalı bu başarılı dizi hakkında pek çok detayı bulabilirsiniz. Ben Bu Cihana Sığmazam dizinin konusu nedir ve oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hangi gün yayınlanıyor? İşte detaylar…

 

20 Eylül’den bu yana ATV’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, kısa sürede büyük başarı yakaladı. Kanalın en güçlü projelerinden olan dizi, Salı akşamlarının reyting yarışlarında oldukça iyi sonuçlar elde ediyor. Dizinin çekimlerinin bir bölümü Özbekistan’ın Semerkant şehrinde gerçekleşirken, büyük bir bölümü İstanbul’da yapılıyor.

 

ben bu cihana sığmazam izle

 

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapım sorumluluğunu Oktay Kaynarca, Onur Tan ve Seyfi Şahin üstleniyor. Dizinin proje tasarımını gerçekleştiren Onur Tan ve Oktay Kaynarca aynı zamanda senaryosunu da hazırlıyor. Aksiyon ve dram türündeki dizinin yönetmenliğini Baran Özçaylan ve Onur Tan yapıyor.

 

ben bu cihana sığmazam canlı izle

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

 

Dizinin başrollerini Oktay Kaynarca (Cezayir Türk), Pelin Akil (Firuze Turan), Ebru Özkan (Leyla Türk) paylaşıyorlar. Erkan Can (Ekabir), Ziya Kürküt (Bekir Asaf) ve Hakan Karahan (Dumrul) yardımcı başrollerde yer alıyor. Ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Erkan Sever, Işıl Yücesoy, Ragıp Savaş, Eren Vurdem gibi isimler kadroda.

 

ben bu cihana sığmazam dizi izle

 

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümünü kesintisiz HD kalitesiyle izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

 

>>>>>> BEN BU CİHANA SIĞMAZAM CANLI İZLE <<<<<<

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Hikâyesi Nedir?

 

Dizi, köklü ve güçlü bir aileden gelen Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir Türk isimli karaktere odaklanıyor. Cezayir, devleti için çalışırken sabotaj sonucu öldürülen ağabeyinin intikamını alıyor. Sonrasında devletinin güvenliği için öldü gibi gösterilerek ortadan kayboluyor.

 

Yurtdışında çalışmalarına devam ederken bir operasyon sonucu yaralanarak doktor Firuze ile tanışıyor. Ailesini çok seven Cezayir bir daha geri dönemeyeceğini biliyor. Firuze ile yeni bir aşka tutunurken, kendisine yeni bir aile kuruyor. Ancak bu yeni mutlu hayatı uzun sürmüyor ve kimliği deşifre oluyor.

 

İstanbul’a geri dönmek zorunda kalan Cezayir’in hayatta olduğundan ailesi de haberdar oluyor. Ancak geri geldiğinde İstanbul’u tamamen değişmiş olarak buluyor.

 

ben bu cihana sığmazam atv izle

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Ne Zaman Yayınlanıyor?

 

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, Salı akşamları yeni bölümleriyle 20.00’de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

 

 

 


15.11.2022