Şahmaran Dizisinin Konusu Nedir ve Oyuncuları Kimler?


Şahmaran dizisi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi içeriğimizde bulabilirsiniz. Şahmaran dizisinin konusu nedir ve oyuncuları kimler?


 

Şahmaran dizisi Netflix ekranlarının son yıllarda en çok konuşulan yerli projeleri arasında yer alıyor. Bu sıra dışı dizi, konusuyla olduğu kadar sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla da konuşuluyor. Şahmaran dizisi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi içeriğimizde bulabilirsiniz. Şahmaran dizisinin konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte detaylar…

 

Netflix Türkiye yapımları hız kesmeden devam ediyor. Televizyon dizilerinden sıkılan seyirciler Netflix ekranlarının yerli yapımlarına yöneliyor. Şahmaran dizisi de son yılların en çok konuşulan projeleri arasında yer alıyor.

 

Şahmaran dizisinin fragmanını izlemek için lütfen bağlantıya tıklayın...

 

şahmaran dizisi konusu

 

Şahmaran Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?

 

Şahmaran dizisinin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Muğla’nın tatil beldesi Datça’da başladı. Sonrasındaysa çekimler Mersin ilinin doğusundaki Tarsus ilçesiyle Adana illerinde devam etti.

 

Şahmaran Dizisi Kaç Bölümden Oluşuyor?

 

Şahmaran dizinin ilk sezonunda ortalama gösterim süreleri 58 dakikadan oluşan 8 bölüm bulunuyor. Dizinin ikinci sezonuyla devam etmesi bekleniyor.

 

Şahmaran Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor?

 

Şahmaran dizisi 20 Ocak 2023 tarihinde dijital içerik platformu Netflix ekranlarında yayınlandı.

 

şahmaran dizi oyuncular

 

Şahmaran Dizisi Uyarlama Mı?

 

Dizi, Emine Buzkan Kaynak’ın Şah-ı Mar adlı eserinden uyarlanarak senaryolaştırıyor. Macera, fantastik ve dram türlerinde gezinen dizinin senaryosunu Pınar Bulut kaleme alıyor.

 

Şahmaran Dizisinin Yapım Ekibinde Kimler Yer Alıyor?

 

Şahmaran dizisinin yapım sorumluluğunu Tims&B Productions üstleniyor. Burak Sağyaşar ve Timur Savcı, dizinin yapımcısı olarak görev alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Umut Turagay oturuyor.

 

Şahmaran Dizisinin Oyuncuları Kimler?

 

Dizinin başrollünde yer alan Serenay Sarıkaya, “Şahsu” isimli karakteri canlandırıyor. Başrolü paylaştığı Burak Deniz ise “Maran” karakteriyle izleyici karşısında çıkıyor. Mustafa Uğurlu (Davut), Mert Ramazan Demir (Cihan), Mahir Günşiray (Ural) yardımcı başrollerde yer alıyor.

 

Ebru Özkan, Hakan Karahan, Nilay Erdönmez, Berfu Halisdemir, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan kadrodaki diğer isimler… Öznur Serçeler ise dizide konuk oyuncu olarak yer aldı.

 

Şahmaran Dizisinin Konusu Nedir?

 

Dizi, Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Şahsu isimli karakterin merkezinde olduğu Şahmaran kehanetine odaklanıyor. Bu kehanetten habersiz olan Şahsu, kendisini yılanlar ve insanların kaderini değiştirecek noktada buluyor.

 

 

 


24.01.2023