Cumartesi Sürprizi Canlı İzle!


Cumartesi Sürprizi sunucusu kim? Cumartesi Sürprizi Buse İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında? Merak edilen her şeyin cevabı yazımızda!


Cumartesi Sürprizi Canlı İzle!

 

show tv canlı izleÜnlülerin dünyasında yaşanan son gelişmeler ve magazin hayatında alabileceğiniz en güncel haberler açısından ilgi ile takip edilen Cumartesi Sürprizi, Show TV ekranlarında her hafta heyecanla bekleniyor. Genç ve yetenekli sunucu Buse İskenderoğlu tarafından sunulan haberler ile birlikte Show TV ekranlarında en güncel konulara hakim olarak, Türk magazin dünyasını ve ünlüler dünyasını takip edebilirsiniz.

 

Cumartesi Sürprizi Konsepti Nedir?

 

Türkiye televizyonlarında uzun yıllardır magazin programları çok yüksek bir ilgi kazanırken, Cumartesi Sürprizi programı da benzer bir konsept ile yine sağlam bir içerik ve keyifli bir sunum sağlıyor. Ekranlarda ilgiyle takip edilen bir program olarak, Buse İskenderoğlu tarafından keyifli bir sunum ile size ulaşan program Cumartesi günleri heyecanla bekleniyor.

 

Programın konsepti dopdolu bir içeriğe sahip olmakla birlikte her zaman bomba gibi haberleri ekranlara getirmesi sayesinde daha renkli bir hal alıyor. Ünlüler dünyasında yaşanan yepyeni aşklar, en yeni projeler, yeni diziler, sanat haberleri, sanatçılar hakkında bilgiler ve hiçbir yerde bulamayacağınız özel röportajlar gibi farklı bölümler konseptte yer alıyor. Yoğun bir emek ve uzun bir çalışma sayesinde ekranlara gelen programda kimi zaman ünlülerin evlerine konuk olunurken, özellikle canlı yayın bağlantıları dahi gerçekleştiriliyor.

 

cumartesi sürprizi

 

Buse İskenderoğlu Kimdir?

 

Show TV'de yayınlanan Cumartesi Sürprizi programında sunuculuğa başlayan Buse İskenderoğlu kimdir sorusu birçok kişinin merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Genç ve güzel sunucu, 1997 Yalova doğumlu olmak ile birlikte Miss Turkey 2016 yarışmasında birinciliği kazanmıştır. Küçük yaşta yaşadığı 1999 depremi sonrasında ailesi ile Bursa'ya taşınmış olan İskenderoğlu, aslında Eskişehir Anadolu Üniversitesi halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünde eğitim almıştır. Modellik kariyerine devam eden Buse İskenderoğlu, aynı zamanda TV sunuculuğu ve oyunculuk ile ilgilenmektedir.

 


18.05.2020