Yasak Elma Canlı İzle


Yasak Elma Canlı İzle! FOX TV'nin entrikalarla, aşklarla, hırslarla dolu dizisi Yasak Elma üçüncü sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.


Yasak Elma Canlı İzle        

 

Fox TV Canlı İzleFOX TV’nin entrikalarla, karışık ilişkilerle dolu beğenilen dizisi Yasak Elma yep yeni bölümleriyle üçüncü sezonunda da ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanan Med Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Murat Öztürk, senaristliğini ise Melis Civelek ve Zeynep Gür yapmaktadır. Dram ve komedi ağırlıklı dizi, pazartesi akşamlarının reyting sıralamasında her zaman üst sıralarda yer almıştır. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cevadzade gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Yasak Elma yeni bölümleriyle pazartesi akşamları saat 20.00’de FOX TV ekranlarında. Yasak Elma Canlı İzle yeni haberler ve detaylarıyla sitemizde. 

 

 

 

>>> YASAK ELMA TEK PARÇA FULL İZLE <<<

 

 

Yasak Elma

 

Yasak Elma Konusu

 

Ender, Yıldız ve Şahika, Halit ile sırayla evlenen kadınlardır. Halit’in güzel kızlara olan ilgisinin sonucu yaptığı evlilkler bu üç kadının birbirinden nefret etmesini sağlamıştır.

Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecek ile ilgili planlarını ustalıkla yaparken, Halit ve çocuklarını avucunun içine almış ve evlilik hazırlıklarına başlamıştır.

Yıldız Halit’ten hamiledir ve bebeğine zarar gelmemesi için hamileliğini herkesten uzak bir yerde geçirmek ister. Bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek için herkesten uzak durarak bir köye yerleşmiştir.

Ender geçirdiği trafik kazası sonrası felç kalmış, kendini herşeyiyle iyileşmeye ve düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanla tek başına savaşamayacağını anlayan Ender aldığı bir kararla Yıldız’ın bir gece kapısını çalar.

Dizinin konusu Halit, ailesi ve zaman zaman ilişkileri olduğu üç kadının başından geçen entrika dolu olaylar, kavgalar, hırslar ve düşmanlıklardır.

 

 

Yasak Elma

 

 

Yasak Elma Oyuncu Kadrosu

 

Şevval Sam – Ender Ekinci

Talat Bulut – Halit Argun

Eda Ece – Yıldız Argun

Nesrin Cevadzade – Şahika Ekinci

Şafak Pakdemir – Zehra Argun

Buse Buçe Kahraman – Lila Argun

Gökhan Alkan – Kerim İncesu

Barış Kılıç – Kaya Ekinci

Doğaç Yıldız – Yiğit Ekinci

 

Yasak Elma yeni bölümleriye her pazartesi FOX TV'de.

 


24.10.2020