Zahide Yetiş'le Canlı İzle!


Show TV'de yayınlanan Zahide Yetiş'le programının konsepti nedir? Zahide Yetiş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Zahide Yetiş'le hakkında merak edilenlerin cevabı!


Zahide Yetiş'le Canlı İzle!

 

show tv canlı izleYılların vazgeçilmez gündüz kuşağı programlarından biri olarak Türkiye'de kadınlar, gençler ve erkekler tarafından ilgiyle takip edilen Zahide Yetiş'le, Show TV ekranlarının klasiklerinden birini oluşturmaya devam ediyor. Zahide Yetiş ilgi ile takip edilen programında sevimli ve keyifli sunuculuğu sayesinde her gün Show TV ekranlarında birçok önemli kişiyi konuk ediyor.

 

Zahide Yetiş'le Konsepti Nedir?

 

Aslında Türk televizyonlarının bilinen ve ilgiyle takip edilen hatta çok sevilen program konseptlerinden birine sahip olan Zahide Yetiş'le programı Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesini ekranlarına kilitlemeye devam ediyor. Program konsepti gereğince yayın içerisinde yemek tariflerinden sunumu, sağlık sunumları, dini sunumlar, estetik veya moda ile ilgili sunumlar gerçekleştirilirken, aslında güncel konular açısından da sosyal medya ve basın üzerinden tartışmalar yapılıyor.

 

zahide yetiş'le

 

Alanında uzman önemli konuklar sayesinde farklı konulara değinen program, çok dolu bir içeriğe sahip olurken özellikle yüreğinize dokunacak ilginç hikayeler de program sayesinde ekranlara taşınıyor. Konsept gereği hayatı paylaşmaya devam eden program, çarpıcı hayat hikayeleri ve ilginç insanlardan dinleyebileceğiniz duyulmamış öyküleri ile kendine has orijinal bir konsepti korumaya devam ediyor. Özellikle programın yemek tarifleri bölümünde de Elif Korkmazel tarafından sunulan eşsiz tarifler, mutfaklarınızda önemli bir yer kazanmaya devam ediyor.

 

Zahide Yetiş Kimdir?

 

7 Temmuz 1979 tarihinde Viyana'da doğmuş olan Zahide Yetiş kimdir sorusu, programın içeriği kadar merak edilen sorulardan birini oluşturuyor. Zahide Yetiş, Viyana'da doğduktan sonra lise eğitimini ve üniversite eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Kariyerine çocukluk döneminde başlamış olan Yetiş, TRT’de seslendirmeler yapmış ve sonrasında program sunuculuğu gerçekleştirirken, 2009 yılında Kanal D’de yayınlanan Doktorum programı sayesinde ün kazanmıştır.

 

Zahide ile Yetiş Hayata programı ATV'de yayınlandıktan sonra 2015 yılından bu yana Show TV ekranlarında Zahide Yetiş’le programı devam etmektedir. Ayrıca ünlü sunucunun “Dinle! Hayat sana fısıldıyor!” isimli bir kitabı yer almaktadır.


18.05.2020